diëtiste en gezondheidscoach

team member

Inneke De Kimpe

diëtiste en gezondheidscoach

GSM: 0477 16 44 99
inneke@origozele.be

Klik hier voor meer info!

Werkwijze

Nieuw bij Origo: Combi Coaching Voedingsadvies en Conditietraining

Laat je 3 maand lang coachen door onze diëtiste en kinesisten bij Origo, verlies 5 tot 10 kg en krijg dagelijks meer energie!

Lees er meer over in onze folder (Door op de folder te klikken, kan je hem downloaden):

Je kan voedingsadvies op zichzelf volgen of combineren met coaching conditietraining. Meer info over coaching conditietraining vindt je hier.

Hieronder vind je meer info over wat begeleiding bij onze diëtiste inhoudt:

Je fit en goed in je vel voelen en voldoende energie voorhanden hebben, vormen een must in onze veeleisende samenleving. Voeding vormt hiervoor een belangrijke bron, maar kan ook vermoeidheid en zelfs psychische klachten in de hand werken wanneer je eetpatroon bestaat uit voedingsarme ingrediënten. Gezonde voeding is dan ook een hot item waarover veel gezegd en geschreven wordt. Bij onze diëtiste Inneke vind je wetenschappelijk onderbouwde info over wat nu wel en niet gezond is.

Voor velen onder ons vormt de snelheid en drukte waarin we leven echter een obstakel en staat ‘fast’ food vaak op ons menu. Toch kan het anders. Onze diëtiste, Inneke helpt mensen daarbij graag hun leven over een andere boeg te gooien en te gaan voor een gezondere en meer beweeglijke levensstijl. Ze staat daarbij voor een gepersonaliseerd voedingsadvies en tips op maat van jou als persoon. Een vertrouwelijk en goed gevoel vormt voor haar de basis van een geslaagde begeleiding. Als doel stelt ze zich keer op keer een verandering te verwezenlijken op lange termijn. Om dit te bereiken zoekt ze samen met jou oplossingen die passen bij jou en de moeilijkheden waarmee je voedingsgewijs kampt.

Op die manier kunnen ook jonge gezinnen de kans grijpen om onze kinderen van jongsaf bewustzijn mee te geven over hun gezondheid. Maar ook voor ons al vowassenen is er elkde dag opnieuw een kans om de stap te zetten naar een vitaler leven.

In de praktijk: Tijdens een intakegesprek neemt Inneke de tijd een goed beeld te vormen van hoe jouw huidige voedingspatroon en levensstijl er uitzien. Er gebeurt een analyse van je lichaam aan de hand van de lichaamscompositiemeter. Vervolgens gaan jullie samen op zoek naar een levensstijl die aanlsuit bij jouw persoon en de praktische kant van je leven. Dit vertaalt zich in het stellen van concrete en haalbare doelen die in het teken staan van een lang en gezond leven. Tijdens de vervolgconsultaties coacht Inneke jou om de gestelde doelen te bereiken. Deze veranderingen vragen in het begin aandacht en energie. Zij streeft er dan ook naar verandering tot gewoonte te maken. Met dit lange termijn-effect vermijd je het gekende jojo-effect, waar velen op botsen. Zo wordt gezonde voeding een natuurlijke reflex die steeds minder denkwerk vraagt. Door de hervonden energie en behaalde resultaten kom je in een positieve vicieuse cirkel die een gezonde levensstijl steeds makkelijker maakt.


Voor wie

Veel mensen zitten vast in een voedingsritueel waar ze niet gelukkig van worden, toch geraak je er maar moeilijk uit. Deze vicieuze cirkel is dan ook niet evident om zelf te doorbreken. Niet omdat je onvoldoende discipline hebt of geen doorzetter bent, maar omdat ons hedendaags voedingspatroon vol zit met verslavende voedingsmiddelen. Denk maar aan de geraffineerde suikers en snelle koolhydraten die in het gros van onze voeding (verborgen) zit. Dit soort voeding maakt ons moe, terwijl we energie nodig hebben om onze actieve levensstijl vol te houden.

Wil je iets veranderen aan je levensstijl of ben je op zoek naar professioneel voedingsadvies op maat? Samen met Inneke ga je op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou past op lange termijn. Origo wil je motiveren om op korte termijn resultaat te boeken, lees meer over onze motivatiekaart met interessant tarief Inneke helpt je verder met:

 • Gezonde voeding: Voor een fit en energiek leven / Bij psychische klachten als chronische vermoeidheid en depressie
 • Gezond vermageren bij overgewicht en obesitas
 • Lichaamsanalyse adhv de lichaamscompositiemeter: Gewicht in kg / Vetweefsel in % / Vesceraal vetniveau = vet rond buikorganen dat kans om hart- en vaataandoeningen doet stijgen / Body Mass Index (BMI) / Spierweefsel in % / Basaal metabolisme in rust in kcal (BMR) = dagelijkse energiebehoefte
 • Gezonde voeding bij diabetes
 • Verhoogde bloeddruk
 • Ondergewicht
 • Gluten- en lactose intolerantie (contacteer Inneke gerust bij andere intoleranties)
 • Allergiëen
 • Laag FODMAP dieet bij prikkelbare darm syndroom/spastische darm
 • Verhoogde cholesterol
 • Reflux
 • Begeleiding gezond vegetarisch leven
 • Voeding bij de behandeling en preventie van hart- en vaatziekten
 • Constipatie

Vraag je je af of Inneke jou kan helpen, neem dan gerust contact op.


Praktisch

Inneke De Kimpe
Diëtiste / Gezondheidscoach
0477 16 44 99
inneke@origozele.be

Tarief

Inneke wil je graag motiveren om de stap naar een gezonder leven te zetten en biedt daarom een motivatiekaart aan. Met dit pakket ben je reeds een heel eind op weg naar die gezonde levensstijl en dat aan een interessant tarief!

Gezonder leven en vermageren zijn vaak gezinsdoelen. Met een duobegeleiding bij Inneke heb je 2 vliegen in 1 klap. Samen starten betekent elkaar motiveren en dat aan een heel voordelig tarief!

Gelieve afspraken 48u op voorhand af te bellen. Afspraken die niet binnen de 48u worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Individuele begeleiding

Type Prijs
intake (+/- 60 min) € 45
Tweede consultatie (+/-30 min) € 25
Derde consultatie en opvolgingsconsultaties (+/-20-25 min) € 20
Motivatiekaart (intake+ tweede consultatie+ 3 opvolgconsultaties) € 115

Intolerantie/ allergie

Type Prijs
intake (+/- 60-75 min) € 55
Tweede consultatie (+/-40 min) € 35
Derde consultatie en opvolgingsconsultaties (+/-25-30min) € 25

Duo begeleiding (gezonde voeding of vermagering bij twee personen van hetzelfde gezin)

Type Prijs
intake (+/- 75- 90 min) € 70
Tweede consultatie (+/- 45 min) € 40
Derde consultatie en opvolgingsconsultaties (+/- 30 min) € 30
Motivatiekaart (intake+ tweede consultatie+ 3 opvolgconsultaties) € 180

Lichaamsanalyse/ antropometrie

Type Prijs
1 sessie (20 minuten) (meten+ bespreking resultaten, zonder dieetadvies) € 15

laag FODMAP dieet (prikkelbare darm syndroom/ spastische darm)

Type Prijs
Intake + uitleg eliminatiefase (+/- 75- 90 min) € 70
Opvolg eliminatiefase (30-40 min) € 35
Uitleg herintroductiefase (60 min) € 50
Opvolg herintroductiefase (30-40 min) (kunnen meerdere consultaties zijn) € 35
Uitleg stabilisatiefase (30-40 min) € 35
Opvolging nadien (20-30 min) € 25